Priser

Vi er stolte over å kunne tilby svært gode produkter til noen av markedets beste priser. Grunnen til våre lave priser er plattformen vi bygger på. Vår plattform gjør at det tar mindre tid og krever mindre koding enn en totalt skreddersydd side, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Det betyr penger spart for deg.

Vi tilbyr fastpris på våre sider. Fastpris er greit og enkelt for deg som kunde og gjør at du slipper å engste deg for en dyrere regning enn forventet. Åpenhet til våre kunder er svært sentralt i vår forretningsmodell, og har du spørsmål om oss eller våre metoder, så er vi kun en telefonsamtale unna.

Prisliste

Grunnpakke

Grunnpakken inkluderer 1 fane, oppsett av siden og valgfritt design. Denne pakken er godt egnet for deg som kun ønsker en enkel side for å presentere deg eller ditt selskap.

Pris: 4 999,- NOK

Ekstra faner

Ønsker du å utvide på din side? Ikke noe problem. Legg til så mange faner du vil for kun 999,- per stykk.

Pris: 999,- NOK

Popups

Er noe for stort for å ha på samme fane som noe annet, men for lite for en egen fane? Da er popups din venn! Vis bilder, videoer eller tekst i et enkelt overlegg. Du kan se eksempler ved å trykke her, her og her.

Pris: 499,- NOK

Applikasjoner

Applikasjoner gir deg muligheten til å spesialisere din side til din bruk. Velg blant et stort utvalg integrerte applikasjoner for alt fra skjematjenester, kalendere, bildegallerier og mye, mye mer for bare 299,- per stykk.

Pris: 299,- NOK

Nettbutikk

Med en nettbutikk kan du ta din butikk til helt nye høyder, og få tilgang til et større marked enn noensinne.

Du kan enkelt organisere, selge og ta betalt over nettet med våre integrerte nettbutikkløsninger.

Pris: Varierende

Mobiltilpasning

Nesten halvparten av alle nettsidebesøk i dag går via mobiltelefon. Vi har derfor valgt å gi alle våre kunder gratis mobiltilpasning for deres side.

Pris: GRATIS

Driftsavtale - Oppstart

Nettsider er under konstant utvikling, og det kommer alltid noe nytt en vil legge til. Vi tilbyr derfor gratis driftsavtale til alle våre kunder for det første halvåret eller 4 timer tilpasning.

Pris: GRATIS

Redigeringsprogram

Alle våre nettsider leveres med et brukervennlig redigeringsprogram så du kan gjøre de endringene du vil på egen hånd. Høres det skummelt ut? Vi tilbyr også tilpasninger og support! 

Pris: GRATIS

Ytterligere tilpasninger

Har du lite tid til overs, eller er du kanskje litt teknofob? Vi dømmer ikke! Vi tilbyr tilpasninger av din side til en enkel timespris. La oss gjøre jobben, så du har mer tid til de tingene som er viktige for deg.

Pris: 499,- pr. time

Årsavgift

Alle nettsider er forskjellige, og derfor vil også årsavgiftene variere. Vi har valgt å ikke ta fastpris på våre årsavtaler så du ikke betaler for mer enn hva du benytter deg av.

Pris: Varierende

Våre oftest stilte spørsmål

Er du usikker på noe? Her er de vanligste spørsmålene fra våre kunder:

1. Hva er en fane?

Vi definerer en fane som hver unike side på din hjemmeside. Til eksempel har denne siden 6 faner: Forside, Vår prosess, Våre løsninger, Priser, Om oss og Kontakt oss.

2. Hva er en applikasjon?

Applikasjoner på våre nettsider fungerer ganske likt som applikasjoner på en smarttelefon. Du har for eksempel en applikasjon for å se på bilder, en for kalender og en for videospilling. Som på din telefon velger du de du trenger og dropper resten.

3. Hva vil en side fra Intrikat koste meg?

Kostnaden for våre sider er helt avhengig av hva du trenger. Alle sider starter med en grunnpakke

(4 999,-), som du supplerer med hvor mange faner du trenger (999,- pr. stykk) og så legger til de applikasjonene som dine behov tilsier (299,- pr. stykk). Oppå dette kommer årsavgiften som vil variere fra side til side.

Til eksempel ville denne siden kostet 10 293,- i oppstart (Grunnpakke til 4 999,- + 5 ekstra faner til 999,- pr. stykk + Bildegalleri til 299,-).

4. Er det noen skjulte kostnader?

Nei. De eneste kostnadene du vil ha utover oppstartsprisen er en årsavgift, samt eventuelle kostnader for tilpasning av siden fra oss.

INTRIKAT