Våre referanser

Vi har levert løsninger til et bredt spekter av bedrifter og organisasjoner. Vi har levert løsninger for alt fra netthandel, porteføljedemonstrasjon, informasjonsider og integrerte sosiale medier-sider til bryllupsannonseringer og nyhetsbrev.

Ta gjerne en titt innom noen av våre tidligere leveranser her.

Skjermbilde 2018-10-11 kl. 15.48.27.png
MPS Logo.png

Multiparking Skandinavia AS trengte en nettside for å demonstrere sine produkter og vise frem sin portefølje. Med et stort antall faner og en rekke integrerte applikasjoner er dette den største siden vi hittil har levert.

Skjermbilde 2018-10-11 kl. 15.53.15.png

VIA DEL CORSO

Via del Corso er en klesbutikk i Sandvika som ønsket å utvide sitt tilbud med en nettbutikk. Etter å ha gått gjennom deres behov satte vi opp en effektiv og intuitiv nettbutikk som er lett for dem å oppdatere og bruke på egenhånd.

Skjermbilde 2018-10-11 kl. 15.49.22.png
Logo_SandiaEiendom_Liggende_RGB.jpg

Sandia Eiendom er et næringsmeglings- og forvaltningsselskap som ønsket et nytt utseende til sine hjemmesider, og et nytt designbilde for selskapet. Vi satte opp denne siden med et fokus på enkle, moderne former og farger.

Skjermbilde 2018-10-11 kl. 15.49.40.png

Kennel Tanumskogen

Kennel Tanumskogen er et familiedrevet dachshundoppdretteri i Bærum. De trengte en nettside for å vise frem hundene sine, og for å dele nyheter med intreressenter. Vi satte opp nettsiden med gallerier og en integrert bloggfunksjon som gjør det lett å oppdatere sideinnhold på egenhånd.

Skjermbilde 2018-10-11 kl. 15.50.26.png

VICOMTEFILM

Vicomtefilm er et fotografi- og videoselskap som tar profesjonelle fotooppdrag. De trengte en nettside som viste frem deres tidligere arbeid og deres priser. Vi satte opp nettsiden med et proft video- og bildegalleri som gir store og skarpe bilder med integrert fotomodus.

Skjermbilde 2018-10-11 kl. 15.51.04.png

BRYLLUPSSIDE

Brudeparet trengte en nettside for å organisere sitt kommende bryllup. Vi satte opp en nettside med all nødvendig informasjon til gjestene, og en invitasjonsapplikasjon med RSVP. Vi satte også opp en nedtelling til den store dagen. 

SIden er bygget om for å holde brudeparet anonymt.