Fra ide til nettside

Hos Intrikat er en god kundeopplevelse vårt mål. Vi har derfor utviklet en enkel og effektiv prosess for å kartlegge dine behov og ønsker, slik at du ikke behøver å bruke unødvendig mye tid på oppsettet av dine internettsider. Kort og enkel prosess betyr at vi kan levere et ferdig produkt raskere, og du får mer tid til din jobb, hobby eller fritid.

Vi har kartlagt vår prosess nedenfor, skritt for skritt. Fra ide til dine perfekte hjemmesider.

Trinn 1: Ideen

Før vi begynner må du ha en ide som du ønsker å dele med verden. Det kan for eksempel være din bedrift, din hobby eller kanskje bare bilder av katten din. 

Trinn 2: Kartlegging

Når du vet hva du vil at din nettside skal handle om, tar du kontakt med oss. Vi arrangerer et møte og går gjennom hva dine behov og ønsker er. Dette danner grunnlaget for nettsiden.

Trinn 3: Jobben

På dette tidspunktet kan du lene deg tilbake mens vi utvikler siden til dine spesifikasjoner. Kommer du på noe du har glemt å ta med, så ta det rolig. Simpelthen ta kontakt, så løser vi det så du får siden akkurat slik du vil ha den!

Trinn 4: Ferdig

Vi tar kontakt når siden er ferdig, og du vil få mulighet til å gjennomgå hele siden før den blir publisert på nettet. Gratulerer med ditt splitter nye førsteinntrykk!

Vanskeligere er det ikke!